Connect with us

Reference & Education::Science

206 fodboldtrøjer med tryk BillSt

106 tottenham trøje Maryel

Bournemouth -angriberen Joshua King udholdt et ‘vanskeligt par dage’ efter en mulig tilbagevenden til Manchester United, der ikke lykkedes at realisere sig, ifølge Eddie Howe.

real madrid trøje

Advertisement

United blev rygter om at være interesseret i at bringe King tilbage til Old Trafford mod slutningen af ​​januar -vinduet i januar, hvor klubben synker dækning for den skadede Marcus Rashford.

King, 28, siges at være særligt ivrig efter at komme til United, efter at han havde optrådt to senioroptrædener som ung og fremtrædende fremtrædende under den nuværende manager Ole Gunnar Solskjær i klubbens reserver.

Advertisement

real madrid trøje

Bournemouth blev rapporteret at have afvist Uniteds fremskridt, og de underskrev tidligere Watford -angriber Odion Ighalo i stedet, hvor King tilsyneladende efterlod sig ‘brugt’ ifølge Athletic.

Maillot RB Leipzig

Advertisement

Howe accepterer, at King havde en hård tid til at affinde sig med resultatet, men har opfordret nordmanden til at tage det som et kompliment og ikke dvæle ved personlige forhold, da Bournemouth står over for en nedrykningskamp.

Howe har bekræftet, at angriberen kunne vende tilbage til folden til søndagens opgør mod Sheffield United sammen med Jack Stacey. Begge har været savnet siden 2-0-nederlaget mod Brighton i slutningen af ​​december og har været fraværende i syv kampe.

Advertisement

Bournemouth møder Blades i godt humør efter at have vundet hver af deres sidste to Premier League -kampe, idet de overvandt både Brighton og Aston Villa og skubbede dem to point fri af nedrykningszonen.

Efter deres rejse til Sheffield vil de nyde en 13-dages pause, inden de vender tilbage til handling med en tur til Burnley den 22. februar.

Football.COM

Advertisement

TrevorMac Argentiina paita Maximohce

AidaChavi billige fotballdrakter NaomiSinn

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending