Connect with us

Disease & Illness::Breast Cancer

793 fodboldtrøjer tilbud Rosali

985 ajax trøje BDKIsi

Men United vil usandsynligt gå efter Barcelona-stjernen og åbne døren for f.eks. Manchester City, Paris Saint-Germain, Juventus og Inter Milan.

Den argentinske international forbereder sig på at forlade Nou Camp efter næsten to årtier og føler, at tiden er inde til en ny udfordring andre steder.

Advertisement

Udover Grealish og Sancho er United også blevet forbundet med Barcelonas superstjerne Lionel Messi.

ac milan trøje

I mellemtiden, da han talte tidligere på året, støttede Neil Warnock Grealish for at flytte til United og insisterede på, at han kunne have den samme transformerende effekt som klublegenden Eric Cantona.

Advertisement

Men han er alsidig og også i stand til at spille på fløjen, et område, hvor United i øjeblikket søger at styrke sig med Sancho -aftalen meget meget.

Skulle United tegne Grealish, kunne han sørge for konkurrence for Pogba og Fernandes på midtbanen.

Advertisement

maglie calcio a poco prezzo

Og han var også vigtig, da Smiths side nåede finalen i EFL Cup og klarede fire målinddragelser fra otte kampe, før de blev slået af Manchester City i finalen.

Villa -stjernen scorede otte Premier League -mål for Dean Smiths side sidste periode, samtidig med at han registrerede seks assists fra 36 kampe.

Advertisement

Men United er villige til at kigge forbi det, fordi de tror, ​​at Grealish kan gøre en kæmpe forskel på banen.

Aston Villa -stjernen har haft nogle kontroversielle øjeblikke i årenes løb og i marts måtte han undskylde efter at have overtrådt lockdown -reglerne.

Advertisement

United ved, at de kræver mere styrke i dybden, hvis de skal udfordre Liverpool og Manchester City om Premier League -titlen næste gang, med Ole Gunnar Solskjær fast besluttet på at lande et første trofæ i hans embedsperiode.

Og som et resultat har de genoplivet interessen for Grealish og ville elske at bringe Aston Villa -stjernen til Old Trafford.

ac milan trøje

Advertisement

Manchester United stopper i øjeblikket med en aftale for Borussia Dortmunds Jadon Sancho, der har været det prioriterede mål indtil dette tidspunkt.

Cleveland & Ohio Sports

BernardoM maglia villareal OfeliaChi

Advertisement

AnnettaHa billige fodboldtrøjer AshliManz

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending